Volg ons
Rowdy van der Putten FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

Hoop bij Lisse: “Je bent nu zo dichtbij”

Hoop bij Lisse: “Je bent nu zo dichtbij”

Rowdy van der Putten is de grote man deze dagen bij FC Lisse. Zijn doelpuntenproductie was ervoor verantwoordelijk dat Dongen werd verslagen. Nu wacht Harkemase Boys in een tweestrijd voor één plaats in de Tweede Divisie.

Dongen laten lopen

De spits zag een moeizame eerste helft, waarin het 0-0 bleef. “We hadden zo’n grote voorsprong dat het mogelijk was om het zakelijk uit te spelen”, vertelde hij aan Omroep West. Lisse won uit al met 2-5. “Door ons geduld in de eerste helft hebben we Dongen veel laten lopen. We komen dan nog wel achter, maar er was zoveel kracht weg dat je toch nog winnend af kunt sluiten.” Nu wacht Harkema. “Je bent nu zo dichtbij dat iedereen graag wil promoveren. De Tweede Divisie is natuurlijk heel mooi met nog meer media aandacht en FOX Sports die de wedstrijden bijwoont. Dus dat zou mooi zijn.”

Volledige interview met Rowdy van der Putten

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag