maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHooiveld verruilt HHC Hardenberg voor Harkemase Boys

Hooiveld verruilt HHC Hardenberg voor Harkemase Boys

Jan Hooiveld gaat komend seizoen aan de slag bij Harkemase Boys. De spits maakt nu nog deel uit van de selectie van HHC Hardenberg, maar na twee seizoenen gaat hij vertrekken van De Boshoek. In Friesland komt hij een aantal oude bekenden tegen.

IJzersterk bij WKE

Bij WKE speelde hij namelijk al samen met Johnny de Vries en Simon IJzerman. In Emmen was hij altijd goed voor veel doelpunten. In de vier seizoenen in de Topklasse Zondag scoorde hij 57 treffers en dat waren er per seizoen minimaal twaalf. Eerder droeg hij ook het shirt van ACV. Bij HHC is zijn productie wel begonnen te sputteren. Vorig seizoen maakte Hooiveld slechts zes doelpunten in 29 wedstrijden, dit seizoen pas twee. Daarbij stond hij pas negen keer in de basis en viel zes keer in.

Goede combinatie van gezelligheid en prestatie

Nu kiest hij dus voor Harkemase Boys. “Ik heb altijd prettig contact gehad met mensen binnen de club. Stiekem heb ik altijd wel gedacht: het zou toch super zijn om daar te spelen!” Hij sprak met zijn voormalig ploeggenoten, zo laat Hooiveld weten in het persbericht. “Ze hebben me verteld dat er een goede combinatie is van gezelligheid met prestatie op een zo hoog mogelijk niveau. De mensen zijn er bovendien eerlijk en dat spreekt mij aan. Ik wil volgend seizoen zo hoog mogelijk eindigen met Harkemase Boys en ik hoop daar zelf een belangrijk aandeel in te hebben.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD