zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieHoogland verlengt met trainer Roy Versluis

Hoogland verlengt met trainer Roy Versluis

Roy Versluis is ook volgend seizoen eindverantwoordelijk voor het eerste elftal van vv Hoogland. Dat maakte de club bekend op haar Facebook-pagina.

,,Blij en verheugd zijn we te melden dat we het contract met onze hoofdtrainer, Roy Versluis, met een jaar hebben verlengd. Roy is vol enthousiasme begonnen met een selectie waar de nodige mutaties hebben plaats gevonden. Helaas gooide Corona roet in het eten en is het voetbalseizoen stilgelegd. We hebben vertrouwen dat Roy ons, met zijn werkwijze, visie en enthousiasme verder helpt om de ambitie van vv Hoogland te verwezenlijken”, schrijft de Derde Divisionist. Versluis tekent voor één extra seizoen bij Hoogland.

Eerder was hij trainer bij Loosdrecht. Hoogland vindt Versluis goed passen bij de clubfilosofie: ,,De ambitie is om minimaal in de hoofdklasse te spelen met een selectie die voor een groot deel bestaat uit spelers uit de eigen opleiding, of bij clubs in de regio opgeleide spelers”, stelt Marco Hadders namens de technische commissie tegenover RTV Utrecht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD