Volg ons

Derde Divisie

Hoogland-uitblinker Van Logtestijn breekt neus na ‘bewuste’ schop UNA-aanvoerder Van Boekel

Hoogland-uitblinker Van Logtestijn breekt neus na ‘bewuste’ schop UNA-aanvoerder Van Boekel

Bij Hoogland is men witheet op UNA-aanvoerder Niek van Boekel. De Amersfoortse club verwijt Van Boekel bewust Oskar van Logtestijn in het gezicht te hebben geschopt, waardoor de aanvaller zijn neus brak.

,,Oskar lag op de grond en werd bewust in z’n gezicht geschopt”, reconstrueert trainer Raymond Prins het incident tegenover RTV Utrecht. ,,Daardoor heeft hij z’n neus gebroken. Heel erg vervelend en het is gewoon iets wat absoluut niet op een voetbalveld thuis hoort.”

Van Logtestijn scoorde zondag twee keer tegen UNA. Het is nog niet duidelijk hoe lang de 25-jarige spits buitenspel staat. Van Boekel kreeg een rode kaart voor zijn actie.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie