woensdag, september 29, 2021
HomeCompetitiesHoofdklasseHoogeveen strikt Joost Screever

Hoogeveen strikt Joost Screever

Joost Screever speelt het komende seizoen voor Hoogeveen. De 21-jarige middenvelder maakte eerder al bekend te vertrekken bij HSC’21 en op zoek te gaan naar een club dichter bij Groningen waar hij studeert.

Het kan maar zo zijn dat Screever zijn oude club met Hoogeveen weer tegenkomt. De Drenten hebben in de Hoofdklasse A de beste papieren voor het kampioenschap. De middenvelder doorliep de jeugdopleiding bij HSC’21, waar hij al op zijn 16e debuteerde in het eerste elftal. Daarna speelde hij twee seizoenen in de jeugd van PEC Zwolle, maar in 2017 keerde hij terug bij zijn oude club.

De kans is groot dat Screever zijn laatste wedstrijd voor HSC’21 al heeft gespeeld. Hij herstelt momenteel van een scheenbeenbreuk, die hij in januari opliep in het duel tegen ADO’20.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD