zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHoofdtrainer Wisman en Rijnsburgse Boys verlengen samenwerking

Hoofdtrainer Wisman en Rijnsburgse Boys verlengen samenwerking

Rijnsburgse Boys en Henk Wisman hebben overeenstemming bereikt over het verlengen van het contract van de hoofdtrainer en dit voor onbepaalde tijd. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de vereniging.

Wisman is momenteel bezig aan zijn derde seizoen in dienst van Rijnsburgse Boys. Op de website van de club uit de Tweede Divisie gaf hij tekst en uitleg over zijn besluit om het contract te verlengen. ,,Volgend jaar word ik 65, dus waarschijnlijk is Rijnsburgse Boys mijn laatste club. De conclusie van mijn gesprekken met voorzitter Ad Hendriksen en Gerrit Paauw is dat ik het nog steeds leuk vind, wat voor mij een belangrijke voorwaarde is. Ik heb een goede staf om mij heen. Ik heb een enthousiaste spelersgroep. En ik werk goed samen met Gerrit Paauw. Dat alles bij elkaar gaf de doorslag om door te gaan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD