Home Derde Divisie Derde Divisie Zondag Hoofdtrainer Verbunt en Groene Ster blijven aan elkaar verbonden: 'Iets wat goed...

Hoofdtrainer Verbunt en Groene Ster blijven aan elkaar verbonden: ‘Iets wat goed is moet je koesteren’

In de zomer van 2021 begint Maurice Verbunt aan zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer van Groene Ster. De club uit de Derde Divisie van het zondagvoetbal maakte vrijdag via de officiële kanalen bekend dat de oefenmeester ook in het komende seizoen verantwoordelijk zal zijn voor de verrichtingen van het eerste elftal. 

- Advertentie -

De 45-jarige Verbunt arriveerde in de maand juli van 2017 bij Groene Ster waar hij in zijn tweede seizoen de titel wist te pakken in de hoofdklasse B. Niet alleen in competitieverband wist hij uitstekend te presteren, maar ook in de strijd om de KNVB Beker liet hij met zijn elftal van zich spreken. VVV-Venlo werd onder andere verslagen na het nemen van strafschoppen. Dit seizoen wist de ploeg tien punten te pakken uit vijf wedstrijden.

Op de website van Groene Ster gaf Verbunt tekst en uitleg over het verlengen van de samenwerking. ,,Iets wat goed is en goed voelt, moet je koesteren. Met Groene Ster zijn wij een weg ingeslagen en zijn wij nog niet bij het eindpunt. Ik mag werken bij een club met goede mensen om me heen met een visie en ambitie die perfect bij mij past. Daarnaast mag ik samenwerken met een goede staf en spelersgroep, waar ik zeker nog een mooie uitdaging in zie. Ook zijn wij opgenomen in de Groene Ster-familie, waar vele mooie vriendschappen uit zijn ontstaan. Deze binding binnen de club willen wij nog meer gaan uitstralen. Ik ben dan ook zeer content met de verlenging en hoop dat wij met zijn allen weer snel mogen genieten van mooie wedstrijden op sportpark Pronsebroek.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES