dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHoofdtrainer Veenstra en ASWH blijven aan elkaar verbonden

Hoofdtrainer Veenstra en ASWH blijven aan elkaar verbonden

Rogier Veenstra staat ook komend seizoen op de elftalfoto van ASWH als hoofdtrainer van het eerste elftal. De oefenmeester en de club uit de Tweede Divisie kwamen overeen dat men de samenwerking wenste te verlengen. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de vereniging.

Spelersgroep is enthousiast
De 32-jarige oefenmeester maakte in de zomer van 2019 de overstap van G.O.E.S. naar ASWH. Op de website van de vereniging waren lovende woorden te lezen over Veenstra waaruit bleek waarom men graag zijn contract wenste te verlengen. ,,Het bestuur en de technische commissie beseffen dat hij na de onverwachte promotie naar de tweede divisie voor een enorme uitdaging is gesteld. Zowel bestuur als TC gelooft echter in zijn manier van werken en ziet ruimte voor progressie in de resultaten en de ontwikkeling van de spelers voor de toekomst. De spelersgroep is eveneens enthousiast over zijn aanpak. Zij toonden zich verguld met het feit dat Veenstra als trainer aan ASWH verbonden blijft.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD