dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdtrainer Van Steensel ook komend seizoen werkzaam bij Jodan Boys

Hoofdtrainer Van Steensel ook komend seizoen werkzaam bij Jodan Boys

Hoofdklasser Jodan Boys maakte via de officiële kanalen bekend dat de eerste selectie ook komend seizoen onder leiding zal staan van Leen van Steensel. De oefenmeester zal dan starten met zijn derde seizoen in dienst van de club uit Gouda.

De start van dit seizoen was goed te noemen, Jodan Boys speelde zes wedstrijden waarin het de ongeslagen status wist te behouden. Op de website van de club gaf Van Steensel tekst en uitleg over zijn besluit om langer aan de club verbonden te blijven. ,,Jodan Boys is een schitterende club om voor te mogen werken. Dit seizoen hebben we , ondanks alle belemmeringen, alweer stappen gemaakt in vergelijking met vorig jaar. Laten we hopen dat we komend seizoen een hele competitie uit kunnen spelen. Wanneer we weer gaan voetballen weten we niet, maar dit is in ieder geval goed nieuws om de feestdagen mee in te gaan”, aldus de hoofdtrainer.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD