vrijdag, oktober 22, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieHoofdtrainer Smit levert per direct zijn contract in bij IJsselmeervogels

Hoofdtrainer Smit levert per direct zijn contract in bij IJsselmeervogels

IJsselmeervogels moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Via de officiële kanalen van de vereniging werd bekend gemaakt dat Berry Smit op zijn verzoek het nog doorlopende contract met onmiddellijke ingang heeft laten beëindigen.

De 48-jarige oefenmeester kan zijn dagelijkse werkzaamheden als uitvoerder in combinatie met zijn gezinsleven niet meer goed combineren met zijn functie als hoofdtrainer van IJsselmeervogels. Maandagavond verscheen Smit nog wel op het trainingsveld waar hij zijn besluit meedeelde aan de staf en de selectie.

Smit maakte in de zomer van 2020 zijn opwachting als hoofdtrainer van IJsselmeervogels. Eerder was hij werkzaam bij FC Volendam en RKAV Volendam.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD