donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsFC LisseHoofdtrainer Robbert de Ruiter en FC Lisse verlengen samenwerking

Hoofdtrainer Robbert de Ruiter en FC Lisse verlengen samenwerking

Robbert de Ruiter blijft verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van FC Lisse. De hoofdtrainer en de club uit de Tweede Divisie bereikten recent een akkoord over een nieuw contract voor twee jaar.

Enquête onder de spelers
De voorzitter van FC Lisse gaf op de officiële website van de club tekst en uitleg over het verlengen van de overeenkomst met De Ruiter. ,,Het advies vanuit de technische commissie was duidelijk; verlengen. Ook de spelers hebben middels een enquête en via de spelersraad laten weten goed te kunnen werken met Robbert als hoofdtrainer en zijn staf. Ook binnen het bestuur en overige commissies die te maken hebben met Robbert verloopt de samenwerking goed en zijn wij blij dat Robbert ook de komende twee seizoenen onze hoofdtrainer is”, aldus voorzitter Leon Annokkee.

De Ruiter
De hoofdtrainer was vanzelfsprekend ook zeer tevreden met het nieuwe contract,,Op dit moment zijn we uniek op ons niveau. Zeer regelmatig spelen we met een basis waarvan de helft van de spelers uit het eigen dorp komt. Daarnaast krijgen bij Lisse vaak jonge, nog onbekende spelers op dit niveau, de kans om zich op dit fantastische podium te profileren. Dat zijn belangrijke ingrediënten die passen bij mijn werkwijze. Uiteindelijk blijft presteren en punten halen prioriteit. Als dit gecombineerd kan worden met identiteit en ambitie is er eigenlijk niets mooiers.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD