Volg ons

Eerste Divisie

Hoofdtrainer Lukkien en FC Emmen verlengen samenwerking

Hoofdtrainer Lukkien en FC Emmen verlengen samenwerking

Dick Lukkien is ook de komende jaren verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van FC Emmen. De club uit Drenthe en de huidige hoofdtrainer kwamen een nieuw contract overeen met een looptijd tot medio 2020, meldt de vereniging op de officiële website.

Technische staf
De huidige nummer vier van de Jupiler League presenteerde woensdag de voltallige technische staf voor het seizoen 2018/2019. Naast het aanblijven van Lukkien werden ook assistent-trainer Casper Goedkoop, keeperstrainer Richard Moes en assistent-trainer Bas Sibum langer vastgelegd.

Eredivisie
Directeur Ben Haverkort gaf tekst en uitleg over de voornoemde ontwikkelingen rondom de technische staf bij FC Emmen.  ,,Sinds de kerst zijn we bezig geweest met de invulling van de technische staf na afloop van het huidige seizoen. Na grondige evaluatie van deze gesprekken hebben bestuur en directie gemeend de ingeslagen weg te moeten vervolgen. Dat is de weg waarbij we streven naar een plek bij de eerste vijf posities op de ranglijst zodat wij ons nadrukkelijk kunnen melden in de strijd om promotie naar de Eredivisie. Vandaag vallen deze losse puzzelstukjes precies in elkaar en zijn we bijzonder content met het feit dat we in februari de voltallige technische staf voor het seizoen 2018/2019 aan de buitenwacht kunnen presenteren.”

Discussieer mee!

Meer over Eerste Divisie