donderdag, september 23, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagHoofdtrainer Koning neemt per direct afscheid van Westlandia

Hoofdtrainer Koning neemt per direct afscheid van Westlandia

Het in de Derde Divisie van het zondagvoetbal uitkomende Westlandia moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De club maakte via de officiële kanalen bekend dat het contract van Marcel Koning op zijn verzoek per direct is ontbonden.

De oefenmeester heeft bij het bestuur van Westlandia aangegeven dat hij momenteel het plezier en de motivatie mist om zich voor de volle honderd procent in te kunnen zetten in de functie van Hoofdtrainer. Het bestuur heeft ingestemd met zijn verzoek en de taken van Koning worden tijdelijk waargenomen door assistent-trainer Patrick van Dullemen.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD