donderdag, oktober 21, 2021
HomeCompetitiesHoofdklasseHoofdtrainer Kaiser op non-actief gesteld bij Achilles'29 dat hoopt op Pothuizen

Hoofdtrainer Kaiser op non-actief gesteld bij Achilles’29 dat hoopt op Pothuizen

Ruud Kaiser is volgens De Gelderlander per direct niet meer werkzaam als hoofdtrainer van Achilles’29. De oefenmeester is op non-actief gesteld. De vereniging uit Groesbeek wil volgens de regionale krant nu in zee met Patrick Pothuizen.

De voormalige profclub neemt afscheid van de hoofdtrainer vanwege de teleurstellende resultaten in de hoofdklasse. Momenteel bezet men de vijftiende plaats in de competitie met één punt uit zes gespeelde wedstrijden. Vorig seizoen, dat abrupt werd gestopt vanwege corona, was Achilles’29 hekkensluiter.

De zestigjarige Kaiser werk sinds de zomer van 2020 bij Achiles’29. Eerder was hij onder meer trainer van FC Den Bosch, Lierse SK, Dynamo Dresden en JVC Cuijk. De beoogde opvolger van Kaiser is Patrick Pothuizen. Hij is nu werkzaam als trainer van het in de vijfde klasse uitkomende Astrantia.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD