Home Competities Hoofdklasse Hoofdtrainer en spelers in de wachtkamer bij hoofdklasser DHSC

Hoofdtrainer en spelers in de wachtkamer bij hoofdklasser DHSC

Gert Kruys is momenteel hoofdtrainer van hoofdklasser DHSC, maar er is vooralsnog geen enkele zekerheid of hij ook komend seizoen voor de groep zal staan en hoe die er dan uit zal zien. Tegenover het Algemeen Dagblad gaf de oefenmeester aan dat de beoogde gesprekken daarover nog steeds niet gevoerd zijn, maar dat deze op het programma staan voor komende donderdag.

- Advertentie -

Het evaluatiegesprek zou plaatsvinden op 1 december 2020 met de voorzitter Hans Berrens, maar die nam vorige maand afscheid van de club waardoor alles naar voren geschoven werd. Bij het gesprek zal waarschijnlijk ook Wesley Sneijder aanschuiven. Kruys hoopt na het gesprek te weten wat de toekomst hem en zijn spelers zal brengen. ,,Ik hoop echt dat er binnen afzienbare tijd duidelijkheid komt over volgend seizoen. Ook voor de spelers, want die weten ook niet waar ze aan toe zijn”, aldus de oefenmeester tegenover het Algemeen Dagblad.

Tegenover de krant liet de nieuwe voorzitter, Levent Kaldi, weten dat het de intentie was om ook komend seizoen verder te gaan met Kruys.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES