Volg ons

Eerste Divisie

Hoofdtrainer De Nooijer op non-actief gezet door FC Dordrecht

Hoofdtrainer De Nooijer op non-actief gezet door FC Dordrecht

FC Dordrecht heeft zondag hoofdtrainer Gérard de Nooijer per direct op non-actief gezet. Het nieuws ten aanzien van de oefenmeester werd maandag door de club wereldkundig gemaakt via de officiële kanalen.

Calderwood
De taken van De Nooijer worden voorlopig waargenomen door assistent-trainer Scott Calderwood. De technische staf werd tevens versterkt met Johan Versluijs die bij de club werkzaam was als hoofdjeugdtrainer.

‘Te professioneel’
Later op de dag kwam FC Dordrecht nogmaals met een verklaring ten aanzien van het vertrek van de trainer. Dit had volgens de club te maken met berichten die in de media verschenen zouden zijn dat De Nooijer ‘te professioneel zou zijn geweest’. ,,Op Gérard’s ambities en intenties valt niets af te dingen. Wel is veel aandacht besteed aan zijn wijze van coaching naar jonge en onervaren spelers en hoe hij zich na wedstrijden via de pers uitte in relatie tot de kwaliteit van de selectie. In zijn streven naar perfectie lag de nadruk wat ons betreft te vaak op de tekortkomingen”, aldus algemeen directeur Hans de Zeeuw op de officiële website van de vereniging.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie