Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdtrainer ACV verlengt contract, centrumspits Vonk van FC ‘s-Gravenzande kondigt afscheid aan

Hoofdtrainer ACV verlengt contract, centrumspits Vonk van FC ‘s-Gravenzande kondigt afscheid aan

Fred de Boer zal ook komend seizoen verantwoordelijk zijn voor de verrichtingen van het eerste elftal van ACV. De club uit Assen en de oefenmeester kwamen een nieuwe overeenkomst overeen tot medio 2020. FC ‘s-Gravenzande kan in het seizoen 2019/2020 geen beroep meer doen op de ervaren aanvaller Niels Vonk (36), hij maakte bekend over enkele maanden te stoppen met voetbal.

ACV Assen
De huidige hoofdtrainer van ACV keerde in het seizoen 2016-2017 terug bij de club waar hij tussen 2002 en 2005 ook al werkzaam was. In 2017 promoveerde hij met de ploeg naar de Derde Divsie, maar één jaar later degradeerde het echter weer naar de hoofdklasse. In deze klasse kan de formatie uit Drenthe komende zaterdag de eerste periodetitel pakken indien het af weet te rekenen met SC Genemuiden. Op de officiële website van ACV gaf De Boer tekst en uitleg over de verlenging van de overeenkomst. ,,Ik vind het mooi en ben er trots op. Met de vorige periode erbij ben ik straks zeven jaar aan deze club verbonden. Bij ACV gaat het niet alleen om het resultaat dat je als trainer bereikt. We werden kampioen en degradeerden daarna, maar er wordt gekeken naar hoe je samenwerkt met de club en met de spelersgroep.”

FC ‘s-Gravenzande
De 36-jarige centrumspits Vonk is komend seizoen niet meer beschikbaar voor de selectie van FC ‘s-Gravenzande. In 2016 keerde hij terug bij de huidige hoofdklasse nadat hij onder andere actief was voor Excelsior Maassluis, Spijkenisse en Vitesse Delft. Met de ploeg uit Maassluis wist hij onder andere de algehele amateurtitel van Nederland te veroveren.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse