woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieHoofdrol voor Tol bij winnend Spakenburg: 'Blij dat ik belangrijk kon zijn'

Hoofdrol voor Tol bij winnend Spakenburg: ‘Blij dat ik belangrijk kon zijn’

Kees Pier Tol was zaterdagmiddag de grote man aan de zijde van Spakenburg dat af wist te rekenen met Harkemase Boys (0-2). De in Volendam geboren aanvaller was goed voor één assist en één treffer.

Jaar geleden
,,Het is bijna een jaar geleden dat ik gescoord heb in een officiële wedstrijd denk ik. Prima zo. Ik ben blij dat ik weer belangrijk kon zijn vandaag, ik stond ook op tien in de as en dat vind ik ook prettiger dan dat ik aan de zijkant sta. Gelukkig kon ik daarom ook scoren”, aldus Tol tegenover de microfoon van RTV Utrecht.

Goede eerste helft
Spakenburg ging met een 2-0 voorsprong de rust in, de voorsprong had volgens Tol groter kunnen en misschien wel moeten zijn. ,,Ik had zelf de bal nog goed op Pilon moeten spelen, met 3-0 waren we dan helemaal klaar geweest, maar we waren gewoon goed. We stonden goed en speelden een goede eerste helft.”

Niet sprankelend
In de tweede helft was Spakenburg geen schim meer van de ploeg die te zien was in het eerste bedrijf van de wedstrijd.  ,,We hadden in ons hoofd om de 2-0 vast te houden, het hoefde niet mooi, maar we moesten de punten pakken. Want het gaat nog niet allemaal sprankelend, maar het gaat met de week beter.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD