Volg ons

Hoofdrol voor Tejan (Kozakken Boys) tegen Quick Boys: ‘Het was heerlijk om weer terug te komen’

Tweede Divisie

Hoofdrol voor Tejan (Kozakken Boys) tegen Quick Boys: ‘Het was heerlijk om weer terug te komen’

Kay Tejan keerde zaterdagmiddag terug op het sportcomplex van Quick Boys, maar dan zoals bekend niet in het shirt van de Katwijkse formatie, maar in dat van Kozakken Boys. De middenvelder, die goed was voor één treffer en één assist, was vooral te spreken over de ontvangst die hij kreeg door de supporters van zijn voormalige club, zo gaf hij aan tegenover Omroep West. 

Niet juichen
Vroeg in het seizoen mocht Tejan dus zijn opwachting maken tegen de vereniging waar hij recent ook furore maakte. ,,Het was heerlijk om weer terug te komen, ik blijf gewoon altijd mijn best doen en dat maakt niet uit tegen wie. Ik heb gescoord en ik heb niet gejuicht want ik ben hier warm ontvangen. We hebben 2-0 gewonnen en dat is goed voor ons”, aldus de middenvelder tegenover de camera van de regionale omroep.

Blij met ontvangst
Het publiek van Quick Boys reageerde positief op Tejan die daar zoals gezegd zeer over te spreken was. ,,Het kon twee kanten op gaan, uitgefloten worden of zoals het vandaag is verlopen en daar ben ik heel blij om.”

Ervaring
Op het veld was er duidelijk verschil te zien tussen het meer ervaren Kozakken Boys en promovendus Quick Boys. ,,Je ziet dat wij iets meer ervaring hebben, Quick Boys zit nu pas in de Tweede Divisie en ze doen gewoon hun best vind ik. Het gaat daar niet heel slecht hoor, ze kunnen echt nog veel beter”, besloot Tejan zijn verhaal tegenover Omroep West.

Kijk voor het complete interview naar de video van Omroep West.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie