Volg ons

Eerste Divisie

Hoofdrol voor aanwinst Ondaan bij winnend Telstar, FC Den Bosch te sterk voor FC Dordrecht

Hoofdrol voor aanwinst Ondaan bij winnend Telstar, FC Den Bosch te sterk voor FC Dordrecht

Terell Ondaan werd recent door Telstar aan de pers en het publiek gepresenteerd als nieuwe aanwinst van de club. De aanvallend ingestelde speler wist vrijdagavond in en tegen Helmond direct indruk te maken voor zijn nieuwe werkgever (1-2). FC Den Bosch pakte drie punten tegen FC Dordrecht en RKC Waalwijk speelde doelpuntloos gelijk tegen TOP Oss.

Helmond Sport – Telstar 
Het duel in Helmond werd beslist door een benutte penalty van Kyle Scott in de 69ste minuut . Invaller Terell Ondaan, de nieuwe aanwinst van Telstar, wist het de defensie van de thuisploeg zo lastig te maken dat Joroen Verkennis een overtreding nodig had om hem te stoppen. Dit betekende rood voor de verdediger en de voornoemde strafschop. In de 84ste minuut leek het duel beslist te zijn. Ondaan wist aan de rechterkant door te breken en na een fraai overstapje van Mertens kon Anas Najah afronden (0-2). Helmond Sport kwam in de 88ste minuut weer een beetje terug in de wedstrijd door Meijers maar meer zat er niet in (1-2). Helmond Sport eindigde het duel met negen spelers nadat ook Poelmans met rood het veld voortijdig moest verlaten.

FC Den Bosch – FC Dordrecht
Een enorme fout van Daniel Breedijk was de inleiding voor de eerste treffer van de avond in Den Bosch. De verdediger wist de op hem toegespeelde bal niet te controleren waardoor Stefano Beltrame er met de bal vandoor kon gaan in de richting van het doel van de tegenstander. De aanvaller wist te profiteren van de fout (1-0).

RKC Waalwijk – Top Oss 0-0
Geen doelpunten vrijdagavond in Waalwijk, maar wel een rode kaart. In de laatste minuut van de officiële speeltijd kreeg Nikki Baggerman zijn tweede gele kaart van de wedstrijd waardoor hij het speelveld moest verlaten voordat de scheidsrechter het duel beëindigde.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie