maandag, oktober 25, 2021
HomeCompetitiesHoofdklasseHoofdklasser vv Rijsoord na afhaken van Zijm in zee met hoofdtrainer Bastiaansen

Hoofdklasser vv Rijsoord na afhaken van Zijm in zee met hoofdtrainer Bastiaansen

VV Rijsoord is er in geslaagd om een vervanger te vinden voor de onverwacht vertrokken hoofdtrainer Sieme Zijm. De nieuwe sterke man is, volgens de officiële website van de club, Clemens Bastiaansen.

Zijm werd aangesteld als hoofdtrainer van Rijsoord, maar zag daar alsnog vanaf toen hij een fulltime baan aangeboden kreeg in de jeugdopleiding van PSV. De nieuwe hoofdtrainer (Bastiaansen) heeft een verleden als profvoetballer bij onder andere Willem II. Hij was niet alleen trainer in het betaalde voetbal, maar ook bij Achilles Veen en vv Dongen.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD