dinsdag, oktober 26, 2021
HomeCompetitiesHoofdklasseHoofdklasser stunt met komst van Luigi Bruins (Excelsior)

Hoofdklasser stunt met komst van Luigi Bruins (Excelsior)

Smitshoek kan komend seizoen een beroep doen op Luigi Bruins. De middenvelder, die recent aangaf afscheid te nemen van het profvoetbal, kiest er volgens de website Rijnmond voor om te gaan spelen voor de zaterdaghoofdklasser.

De 34-jarige Bruins had meerdere opties voor het seizoen 2021/2022, maar hij koos er dus voor om te gaan spelen voor Smitshoek. Daar treft hij onder andere Guyon Fernandez die bij Excelsior Rotterdam een ploeggenoot van hem was.

De middenvelder zal bij Smitshoek tevens activiteiten gaan organiseren voor de jeugd. Bruins wil zich naast het voetballen voor Smitshoek ook gaan richten op zijn trainerscarrière.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS