Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasser Staphorst verrast met aantrekken voormalig profvoetballer Bakker

Hoofdklasser Staphorst verrast met aantrekken voormalig profvoetballer Bakker

Erik Bakker zal in het nieuwe jaar het shirt gaan dragen van hoofdklasser Staphorst. De vereniging maakte de komst van de voormalige profvoetballer bekend via de officiële kanalen.

Loopbaan
De 29-jarige middenvelder maakte twaalf jaar geleden zijn officiële debuut in het betaalde voetbal in het shirt van PEC Zwole. Vier jaar later maakte hij de overstap naar SC Cambuur waar hij zes jaar actief was. Tevens kwam hij uit voor De Graafschap en zijn laatste club in het betaalde voetbal was het Finse Honka. Het avontuur in het buitenland werd niet wat hij er vooraf van had verwacht waardoor hij weer terugkeerde naar Nederland en zonder club kwam te zitten. De verwachting is dat Bakker na de winterstop zijn opwachting kan maken voor vv Staphorst.

Titelstrijd
Staphorst bezet momenteel de tweede plaats in de hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal. De ploeg staat slechts één punt achter lijstaanvoerder Eemdijk.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse