dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdklasser SC Feijenoord strikt aanvaller van Excelsior Maassluis

Hoofdklasser SC Feijenoord strikt aanvaller van Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis maakte woensdagavond via de officiële kanalen bekend dat Jeremy Moreno de club aan het einde van het lopende seizoen zal verlaten. De aanvaller maakt de overstap naar SC Feijenoord.

De nu 24-jarige Moreno arriveerde in de zomer van 2015 in Maassluis. Hij speelde tot dusver 84 wedstrijden voor de club en wist daarin twaalf keer het net van de tegenstander te vinden. Op de voornoemde website sprak de aanvaller over zijn aanstaande vertrek. ,,Ik heb zes jaar lang met veel plezier voor Excelsior Maassluis gevoetbald. Na mijn komst bij de club heb ik me onwijs kunnen ontwikkelen en ben ik gegroeid als speler. Toch is het nu tijd om voor mezelf te kiezen en heb ik met SC Feyenoord een nieuwe club gevonden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD