Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasser Quick’20 stopt na dit seizoen met zondagvoetbal

Hoofdklasser Quick’20 stopt na dit seizoen met zondagvoetbal

Quick’20 neemt aan het einde van het lopende seizoen afscheid van de hoofdklasse. De club uit Oldenzaal maakte op de officiële website van de club bekend dat het stopt met prestatievoetbal op de zondag en zich zal richten op het zaterdagvoetbal.

Op maandag 18 november 2019 kreeg het bestuur van Quick’20 al het mandaat van de leden voor de switch van het prestatieve voetbal naar de zaterdagcompetitie. De Oldenzaalse club heeft momenteel al een standaardteam op zaterdag dat uitkomt in  de tweede klasse. De club heeft als doel gesteld om binnen drie seizoenen weer terug te keren in de hoofdklasse, maar dan dus op zaterdag.

Draagvlak
Het besluit om te stoppen met het laten spelen van het eerste elftal op zondag werd vooral genomen omdat er onvoldoende draagvlak was bij de spelers om te blijven spelen op deze dag. Daarbij is vooral geluisterd naar de jeugdleden en de spelers van de huidige zondagselectie. Quick’20 hoopt ook deel te gaan nemen aan de nieuwe O23-competitie en een prestatief tweede zaterdagteam in te schrijven.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse