vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdklasser HZVV heeft selectie rond na komst Alcides-aanvaller

Hoofdklasser HZVV heeft selectie rond na komst Alcides-aanvaller

Jermain Baicadila verruilt komend seizoen de hoofdklasse van het zondagvoetbal voor die op de zaterdag. De aanvaller (24) van Alcides uit Meppel bereikte een akkoord met HZVV, zo staat te lezen op de officiële website van laatstgenoemde vereniging.

Voor HZVV is Baicadila de vierde versterking die men haalt van buitenaf. Eerder wist men al een akkoord te bereiken met Walter Dias Nsazi (Excelsior’31), Rodney Rosink (KHC Kampen) en Justin Lambers van HHC Hardenberg.

Baicadila begon met voetballen bij FC Meppel en maakte vervolgens de stap naar Alcides. In 2019 bereikte hij een akkoord met SC Genemuiden (foto) , maar daar kon de aanvaller zijn draai niet vinden. Vervolgens keerde hij terug bij Alcides. Op de voornoemde website gaf de aanwinst tekst en uitleg over zijn keuze om nu dan te gaan spelen voor HZVV. ,,Ik zie HZVV als een mooie uitdaging en heb er heel veel zin in. Ik had direct een goed gevoel bij de club.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD