Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasser Hoogeveen start zoektocht naar nieuwe doelverdediger

Hoofdklasser Hoogeveen start zoektocht naar nieuwe doelverdediger

Het in de zondag hoofdklasse uitkomende vv Hoogeveen is allerminst klaar voor de start van het nieuwe voetbalseizoen. De club zag doelman Nick Borgman vertrekken naar het Duitse Schwarz-Weiss Rehden en moet naarstig op zoek naar een nieuwe sluitpost. Op de officiële website van de vereniging werd al een oproep geplaatst voor geïnteresseerden.

Gestopt
Door het vertrek van voornoemde doelman, dit na de door de KNVB opgegeven overschrijvingstermijn voor Nederlandse amateurclubs om spelers aan te trekken,  heeft Hoogeveen nu alleen nog de beschikking over één keeper, te weten Kevin Borgman. De huidige tweede doelman Stan Kroezen speelt zijn wedstrijden normaal gesproken nog in het elftal voor spelers onder negentien bij de club. Hoogeveen mag door de reglementen van de KNVB geen nieuwe amateurdoelman aantrekken en men is daarom specifiek op zoek naar een doelman die net gestopt is of tijdelijk zijn keepershandschoenen opgeborgen heeft.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse