zaterdag, oktober 23, 2021
HomeCompetitiesHoofdklasseHoofdklasser Eemdijk haalt oude bekende binnen als opvolger van Loukili

Hoofdklasser Eemdijk haalt oude bekende binnen als opvolger van Loukili

Eemdijk liet er geen gras over groeien en heeft binnen een aantal dagen een opvolger weten te vinden voor de plotseling vertrokken Abderrahim Loukili. De hoofdklasser wist de vorig seizoen gestopte Bas Buimer te verleiden om zijn voetbalschoenen weer uit de kast te halen en deel uit te maken van de selectie, zo meldt de vereniging via de officiële kanalen.

De 29-jarige Buimer stopte vorig seizoen met voetballen om zich volledig te richten op zijn baan als performancecoach bij Almere City. Door het vertrek van de al genoemde Loukili ontstond er echter een vacature binnen de selectie en werd de ‘oudgediende’ benaderd.

In eerste instantie is overeengekomen dat Buimer tot aan de winterstop deel uit zal maken van de selectie en dat er vervolgens een evaluatie zal volgen. Donderdag trainde de aanwinst al weer mee bij Eemdijk en volgende week tegen SC Genemuiden zal hij zijn opwachting maken in de selectie.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD