dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdklasser Eemdijk haalt oude bekende binnen als opvolger van Loukili

Hoofdklasser Eemdijk haalt oude bekende binnen als opvolger van Loukili

Eemdijk liet er geen gras over groeien en heeft binnen een aantal dagen een opvolger weten te vinden voor de plotseling vertrokken Abderrahim Loukili. De hoofdklasser wist de vorig seizoen gestopte Bas Buimer te verleiden om zijn voetbalschoenen weer uit de kast te halen en deel uit te maken van de selectie, zo meldt de vereniging via de officiële kanalen.

De 29-jarige Buimer stopte vorig seizoen met voetballen om zich volledig te richten op zijn baan als performancecoach bij Almere City. Door het vertrek van de al genoemde Loukili ontstond er echter een vacature binnen de selectie en werd de ‘oudgediende’ benaderd.

In eerste instantie is overeengekomen dat Buimer tot aan de winterstop deel uit zal maken van de selectie en dat er vervolgens een evaluatie zal volgen. Donderdag trainde de aanwinst al weer mee bij Eemdijk en volgende week tegen SC Genemuiden zal hij zijn opwachting maken in de selectie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD