Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasser DUNO voegt drie nieuwe spelers toe aan selectie

Hoofdklasser DUNO voegt drie nieuwe spelers toe aan selectie

DUNO kan na de winterstop een beroep doen op drie nieuwelingen. De vereniging uit Doorwerth maakte via de officiele kanalen de komst bekend van Kenny Elders, Niels Willems en Jean Willy Mapinga.

Mapinga (23) was recent actief voor het Duitse FSV Duisburg. Eerder speelde de buitenspeler zijn wedstrijden in het shirt van Viktoria Goch, Sparta Nijkerk, Jong Almere City en NEC. de 21-jarige Willems maakt de overstap uit Australië waar hij speelde voor FC Balcatta. De aanvallende middenvelder speelde eerder voor onder andere SML, Achilles’29, FC Lienden en RKHVV. Elders (24) droeg in het seizoen 2018/2019 het shirt van FC Lienden in de Tweede Divisie en kwam ook uit voor NEC en Achilles’29.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse