zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlClubsDUNOHoofdklasser DUNO versterkt selectie met spelers van Rheden, SDO en DTS Ede

Hoofdklasser DUNO versterkt selectie met spelers van Rheden, SDO en DTS Ede

Het in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal acterende DUNO maakte dinsdagavond via de officiële kanalen de komst bekend van een drietal spelers. Maurits de Baar (SDO), Ferron van Heerde (SC Rheden) en Youssef El Hammouchi (DTS Ede) maken komend seizoen deel uit van de A-selectie van de vereniging uit Doorwerth.

Aanvaller De Baar begon in het seizoen 2020/2021 in het shirt van Sparta Nijkerk, maar eindigde bij zondaghoofdklasser SDO. Bij laatstgenoemde club speelde hij echter geen officiële wedstrijd omdat het seizoen niet meer afgemaakt kon worden vanwege het coronavirus. In het verleden was hij onder andere actief voor FC Den Bosch, Elinkwijk, RKC Waalwijk, FC Lienden en USV Hercules.

Middenvelder El Hammouchi speelde het recent definitief afgebroken seizoen in dienst van eersteklasser DTS Ede. Eerder droeg hij het shirt van De Graafschap (jeugd), De Meern en vv Bennekom. Vleugelverdediger Van Heerde (22) speelde in het verleden ook in de jeugd van De Graafschap en komt nu over van SC Rheden waar hij ook jeugdtrainer is van het team JO17-1.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD