Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasser DHSC neemt in de zomer afscheid van hoofdtrainer Vink

Hoofdklasser DHSC neemt in de zomer afscheid van hoofdtrainer Vink

John Vink is bezig aan zijn laatste maanden als hoofdtrainer van DHSC. Het Algemeen Dagblad maakte bekend dat de oefenmeester aan het einde van het lopende seizoen moet vertrekken omdat de vereniging een nieuw gezicht voor de groep wil plaatsen.

Kampioen
In 2018 nam Vink de functie van hoofdtrainer bij DHSC op zich nadat Cesco Agterberg vertrok vanwege de teleurstellende resultaten. Het voorgaande seizoen wist Vink met zijn ploeg de titel te pakken in de eerste klasse waardoor men nu uitkomt in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal. Momenteel bezet DHSC de tweede plaats in de competitie met slechts drie punten minder dan lijstaanvoerder AZSV.

Ambitie
Tegenover de voornoemde krant maakte voorzitter Hans Berrens bekend dat de club veel ambitie zou hebben en dat daarbij een ander gezicht zou passen. Het zal niet verrassend zijn indien de komende dagen de naam van Gert Kruys in verband gebracht zal worden met DHSC. De oefenmeester werd recent door zijn club DOVO op non-actief gesteld en zijn naam werd al vaker genoemd in de media als mogelijke toekomstige trainer van de club uit Utrecht.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse