zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdklasser Capelle verlengt contract met hoofdtrainer en legt nieuwe doelman vast

Hoofdklasser Capelle verlengt contract met hoofdtrainer en legt nieuwe doelman vast

Hoofdtrainer Ralph Kalkman en assistent trainer Dennis Verkaik hebben een akkoord bereikt met vv Capelle om van beiden de contracten te verlengen tot medio 2022. Naast dit nieuws maakte de hoofdklasser via een persbericht tevens bekend dat de selectie vanaf 1 januari 2021 aangevuld zal worden met doelman Michel Franken.

Stabiliteit
VV Capelle maakte bekend dat het door het nu al langer vastleggen van het trainersduo men ondanks de onzekerheden vanwege het Coronavirus rust en stabiliteit uit wil stralen.  Dor de voornoemde beslissing krijgt de technische staf alle tijd om de huidige selectie verder te analyseren met het oog op het nieuwe seizoen.

Nieuwe doelverdediger
Massimo van Ewijk, doelman van Capelle, kampt al geruime tijd met een hardnekkige blessure waardoor de club op zoek was naar een sluitpost. Deze heeft men gevonden in Michel Franken (26) die al eerder onder de lat stond bij de club. Momenteel had hij geen club meer, de laatste vereniging waar hij speelde was ASWH.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD