donderdag, oktober 28, 2021
HomeClubsASWHHoofdklasser Capelle strikt aanvaller van ASWH

Hoofdklasser Capelle strikt aanvaller van ASWH

Capelle is er wederom in geslaagd om een fraaie versterking vast te leggen voor komend seizoen. Op de twitterpagina van ASWH stond woensdagavond te lezen dat Ismail Yildirim de overstap zal maken van de club uit de Tweede Divisie naar de hoofdklasser.

De hoofdklasser wist eerder ook al Jeffrey Rijsdijk, Olaf van der Sande, Sander Fischer, Marc van Splunter, Wesley Pollemans en Joshua Kassels aan te trekken. De nieuwste aanwinst Yildirim kwam in het verleden onder andere uit voor Boluspor, Kozakken Boys en RKC Waalwijk.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS