zondag, september 19, 2021
HomeCompetitiesHoofdklasseHoofdklasser ARC ziet twee basisspelers vertrekken naar Amerika

Hoofdklasser ARC ziet twee basisspelers vertrekken naar Amerika

Tren Drexhage en Timo de Graaf zijn komend seizoen niet meer beschikbaar voor ARC. De hoofdklasser uit Alphen aan den Rijn maakte via de officiële kanalen bekend dat de twee talenten gaan studeren en voetballen in de Verenigde Staten.

De twintigers gaan in de Verenigde Staten anderhalf jaar voetballen voor het universiteitsteam uit Murfreesboro in North Carolina. Drexhage (21) en De Graaf (20) braken als jeugdspeler door in het eerste elftal van ARC in het seizoen dat promotie naar de hoofdklasse bewerkstelligd werd. Vervolgens wisten beiden een vaste basisplaats te veroveren.Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD