zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdklasser ARC en hoofdtrainer Evers verlengen samenwerking

Hoofdklasser ARC en hoofdtrainer Evers verlengen samenwerking

Mark Evers is ook komend seizoen verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van ARC. De club uit Alphen aan en Rijn maakte via de officiële kanalen het aanblijven van de hoofdtrainer wereldkundig.

Ontwikkelingsmogelijkheden
In het seizoen 2017/2018 stond hij voor de eerste keer voor de groep bij ARC en in het voorgaande seizoen wist hij promotie naar de hoofdklasse te bewerkstelligen via de nacompetitie. Op de website van de vereniging gaf de oefenmeester tekst en uitleg over zijn beslissing om langer aan ARC verbonden te blijven. ,,Alhoewel ik door meerdere verenigingen ben benaderd heb ik een keuze gemaakt voor nog een jaar ARC. Ik zie nog voldoende ontwikkelingsmogelijkheden binnen de huidige selectie en de daarin aanwezige talenten. Bovendien heb ik het erg naar m’n zin bij de club. Het is prettig werken in een vereniging waar de sfeer goed is, zaken goed geregeld zijn en aardige en gemotiveerde mensen continue bezig zijn om de club vooruit te brengen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD