Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasser ARC en hoofdtrainer Evers verlengen samenwerking

Hoofdklasser ARC en hoofdtrainer Evers verlengen samenwerking

Mark Evers is ook komend seizoen verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van ARC. De club uit Alphen aan en Rijn maakte via de officiële kanalen het aanblijven van de hoofdtrainer wereldkundig.

Ontwikkelingsmogelijkheden
In het seizoen 2017/2018 stond hij voor de eerste keer voor de groep bij ARC en in het voorgaande seizoen wist hij promotie naar de hoofdklasse te bewerkstelligen via de nacompetitie. Op de website van de vereniging gaf de oefenmeester tekst en uitleg over zijn beslissing om langer aan ARC verbonden te blijven. ,,Alhoewel ik door meerdere verenigingen ben benaderd heb ik een keuze gemaakt voor nog een jaar ARC. Ik zie nog voldoende ontwikkelingsmogelijkheden binnen de huidige selectie en de daarin aanwezige talenten. Bovendien heb ik het erg naar m’n zin bij de club. Het is prettig werken in een vereniging waar de sfeer goed is, zaken goed geregeld zijn en aardige en gemotiveerde mensen continue bezig zijn om de club vooruit te brengen.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse