dinsdag, september 26, 2023
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdklasse zondag: Zesde overwinning op rij voor Hoogeveen en Baronie niet langs...

Hoofdklasse zondag: Zesde overwinning op rij voor Hoogeveen en Baronie niet langs hekkensluiter

In de hoofdklasse A van het zondagvoetbal staat er nog altijd geen maat op Hoogeveen. De ploeg wist ook de zesde competitiewedstrijd op rij winnend af te sluiten, nu was Be Quick 1887 het slachtoffer (3-1). In de hoofdklasse B verspeelde Baronie voor de eerste keer punten, tegen EHC werd gelijk gespeeld (3-3).  Dit betekende het eerste punt voor laatstgenoemde formatie.

De eindstand van Hoogeveen tegen Be Quick 1887 van 3-1 was al bij de rust bereikt. Voor de winnende ploeg wisten Emil Bijlsma en Noah Schuurman (2x) het net van de tegenstander wist te vinden. Geertjan Liewes was trefzeker voor Be Quick 1887.

De wedstrijd tussen Baronie en EHC werd pas echt interessant in de tweede helft. De zes doelpunten, die eerlijk verdeeld werden, vielen pas na de pauze. In de 53ste minuut opende David Vermeulen met het hoofd de score in het voordeel van de thuisploeg. Drie minuten later stond de 2-0 ook al op het scorebord door een treffer van Jorik Mijnhijmer. EHC kwam in de 66ste minuut terug in de wedstrijd door een intikkertje van Kaymar Baroshi (2-1). Een minuut later stelde Baronie orde op zaken toen Jens Wirix de 3-1 aan liet tekenen en leek de volgende overwinning in de maak. EHC pakte alsnog verrassend één punt door een benutte penalty van Zev van Melick en David Vermeulen (3-3).


Uitslagen:

Hoofdklasse A
Hoogeveen – Be Quick 1887 3-1
De Zouaven – TAC’90 4-0
VOC – SDO 2-1
Alcides – Emmen 1-1
Alphense Boys – SJC 0-3
TOGB – RKAVV 2-2
Velsen – Purmersteijn -afgelast-

Hoofdklasse B
Longa’30 – Silvolde 0-3
OJC – UDI’19 1-2
Baronie – EHC 3-3
AWC – SV Meerssen 1-2
Juliana’31 – RKZVC 4-1
Orion – Minor 4-2
Moerse Boys – Nuenen 0-4

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD