vrijdag, september 17, 2021
HomeCompetitiesHoofdklasseHoofdklasse Zondag | Hoogeveen lijstaanvoerder in A en drie koplopers in B

Hoofdklasse Zondag | Hoogeveen lijstaanvoerder in A en drie koplopers in B

Hoogeveen is in de hoofdklasse A de club die na twee wedstrijden het maximaal aantal punten wist te veroveren. De ploeg won in eigen huis met 2-0 van HBS. In de hoofdklasse B zijn Baronie, Minor en UDI’19 nog zonder puntverlies.

Finn van Kommer opende kort na de pauze de score in het voordeel van Hoogeveen (1-0), maar niet veel later moest de ploeg verder met een man minder. Dit door een rode kaart voor Levon van Dijk, die bestraft werd voor een overtreding op Tjeerd Westdijk. Ondanks de man minder op het veld werd door Hoogeveen het duel beslist in de slotfase. Een counter leverde de 2-0 op van Emil Bijlsma.

Uitslagen hoofdklasse A:
Hoogeveen – HBS 2-0
Velsen – Be Quick 1887 0-0
Emmen – RKAVV 0-1
Alcides – SDO 6-1
Alphense Boys – TAC’90 2-2
Purmersteijn – VOC 1-1
TOGB – De Zouaven 3-2

Uitslagen hoofdklasse B:
Nuenen – Minor 0-1
OJC – Silvolde 2-0
AWC – RKZVC 2-2
Juliana’31 – UDI’19 0-1
Longa’30 – EHC 4-0
Orion – Baronie 1-3
SV Meerssen – Halsteren 2-2

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD