maandag, maart 20, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdklasse-overzicht: overuren voor het bordes in Noordwijk?

Hoofdklasse-overzicht: overuren voor het bordes in Noordwijk?

De eerste beslissing is gevallen in de Hoofdklasse. Zonder zelf in actie te komen, kon OSS ’20 afgelopen weekend de promotie naar de Derde Divisie vieren. Komend weekend kunnen daar twee kampioenen bij komen. De grootste spanning vinden we in de Hoofdklasse B zaterdag.

Hoofdklasse A zaterdag

Dankzij een late goal van Brayen Brocker wist Noordwijk afgelopen zaterdag het inhaalduel bij Nootdorp te winnen. De thuiswedstrijd tegen het in acute degradatienood verkerende RVVH is daarmee de eerste mogelijkheid om het kampioenschap binnen te slepen. Stedoco – Hoek is ook een meer dan pikant affiche, zowel voor de strijd in de Derde Periode, als de strijd om de tweede plaats. De huidige nummers 2 en 4 van de competitie hebben in de Derde Periode nog een concurrent in FC ’s-Gravenzande. De Westlanders hebben de minste verliespunten, maar nog een wedstrijd in te halen.

Hoofdklasse B zaterdag

Drie wedstrijden voor het eind kunnen er nog liefst vier clubs kampioen worden in de Hoofdklasse B. Het verschil tussen koploper Eemdijk (52 punten) en de amateurs van Ajax bedraagt 5 punten. Tussen die twee bevinden zich nog SC Genemuiden (50) en Berkum (49). De amateurs van Ajax zijn bovendien koploper in de Derde Periode. Alleen Berkum en SC Genemuiden komen elkaar nog tegen in het slot van de competitie. Wellicht kan dit een cruciale wedstrijd worden in de spannende titelstrijd.

Hoofdklasse A zondag

Nadat Achilles 1894 twee weken geleden averij opliep tegen DHC en SJC afgelopen weekend gemakkelijk won van Jong Achilles ’29, kunnen de Noordwijkers komend weekend het karwei afmaken in Assen. SJC. de ploeg van trainer Sjaak Polak, moet dan wel winnen van de voormalig zondagkampioen. Op Hemelvaart ontmoeten Achilles en Achilles elkaar nog in Groesbeek voor hun onderlinge inhaalduel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD