Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse: JOS Watergraafsmeer nadert koppositie, nederlaag voor degradatiekandidaten

Hoofdklasse: JOS Watergraafsmeer nadert koppositie, nederlaag voor degradatiekandidaten

In de hoofdklasse A van het zondagvoetbal stonden in het carnavalsweekend vijf wedstrijden op het programma. JOS Watergraafsmeer rekende af met MSC (6-0) waardoor het nog slechts één punt achterstand heeft op koploper Hollandia terwijl het één duel minder speelde. Naast het al genoemde MSC bleven ook degradatiekandidaten VOC en Alcides met lege handen staan op deze zondag.

In Amsterdam wist JOS Watergraafsmeer zoals gezegd zes keer te scoren tegen MSC. Opvallend was dat er bij de winnende formatie twee spelers waren die een zuivere hattrick wisten te produceren. De eerste drie doelpunten kwamen op naam van Tim Plemper en de laatste drie treffers waren van Reggie Schaap.

 

Uitslagen:
Be Quick 1887 – VOC 3-0
Velsen – Hoogeveen 0-0
JOS Watergraafsmeer – MSC 6-0
SJC – Alcides 4-0
RKAVV – Alphense Boys 2-2

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse