Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse B van de zondagamateurs definitief verder zonder SVA Papendorp

Hoofdklasse B van de zondagamateurs definitief verder zonder SVA Papendorp

SVA Papendorp heeft zijn laatste officiële wedstrijd van het seizoen nu al gespeeld in de hoofdklasse B van de zondagamateurs. Zondag kwam het eerste elftal van de vereniging al niet in actie tegen De Meern en ook de wedstrijd in de komende speelronde tegen IFC zal geen doorgang vinden, meldt RTV Utrecht.

KNVB
Aangezien de club, het voormalige Magreb’90, komende zondag naar verwachting ook niet in actie zal komen treedt bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond een procedure in werking. Deze gaat in indien een team twee achtereenvolgende wedstrijden niet op komt dagen. In dat geval zal het team per direct uit de competitie gehaald worden en zal het komend seizoen degraderen naar de eerste klasse.

Grote nederlagen
SVA Papendorp had de voorgaande weken al moeite om voldoende spelers aan te laten treden in de hoofdklasse. Het moest vaak een beroep doen op spelers uit het tweede elftal van de club. Dit resulteerde onder andere in grote nederlagen tegen SV Meerssen (11-0) en Gemert (13-0).

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse