zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdklasse B: Topweek voor Flevo Boys, SDCP koploper door uitglijder Staphorst

Hoofdklasse B: Topweek voor Flevo Boys, SDCP koploper door uitglijder Staphorst

Flevo Boys beleeft een uitstekende week. De Emmeloorders schakelden in de KNVB beker derdedivisionist EVV uit en versloegen vanmiddag Buitenpost met afgetekende cijfers: 4-0. SDC Putten greep de koppositie doordat Staphorst verloor van Swift.

De ploeg van coach Cesco Agterberg (foto) was met 1-0 te sterk voor die andere Flevolandse formatie, sv Urk. Joshua Tijdens maakte net voor rust het enige doelpunt. Opvallend was de nederlaag van Staphorst, dat na rust tegen een 0-3 nederlaag tegen het Amsterdamse Swift aanliep. Niet alleen Swift gaat daardoor over Staphorst heen, maar dat geldt ook voor Genemuiden, dat RKAV Volendam de baas was: 3-1. Omar Kavak was goed voor twee goals.

Dankzij een treffer van Armend Selimi won Eemdijk op bezoek bij ACV. Onderin leed De Dijk een pijnlijke nederlaag. De Amsterdammers hadden lang zicht op een punt tegen directe concurrent DETO, maar Mark Koetsier zorgde ervoor dat de drie punten toch in Vriezenveen bleven.

De uitslagen:
ACV – Eemdijk 0 – 1
Berkum – HZVV 1 – 3
DETO – ASV De Dijk 1 – 0
Flevo Boys – Buitenpost 4 – 0
SC Genemuiden – RKAV Volendam 3 – 1
SDC Putten – SV Urk 1 – 0
VV Staphorst – Swift 0 – 3
Purmersteijn – NSC Nijkerk 2-3

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD