Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse B: Nuenen haalt uit bij Vlissingen, Halsteren verslaat Leonidas

Hoofdklasse B: Nuenen haalt uit bij Vlissingen, Halsteren verslaat Leonidas

Slechts twee duels werden gespeeld in de hoofdklasse zondagmiddag. In B won RKSV Nuenen ruim bij Vlissingen en Halsteren was veel te sterk voor Leonidas.

Nuenen, getraind door Jan Poortvliet, stond bij rust al met 0-3 voor en trakteerde Vlissingen uiteindelijk op de zwaarste nederlaag tot dusverre dit seizoen. Van Gool (2x), Maas, Van de Donk en Peters waren de doelpuntenmakers voor Nuenen, alsmede een eigen doelpunt van Vlissinger Milton Roemeratoe. Vlissingen gaat zodoende als nummer 14 de winterstop in met slechts 8 punten, Nuenen heeft er 25 en staat op plek 5.

Halsteren nam door een 6-2 zege op Leonidas de koppositie over van Groene Ster. Francis Kabwe Manengela maakte de 1-0, Ibrahim El Morabit maakte nog wel gelijk namens Leonidas. Jurik Zimmerman scoorde de 2-1, Jeroen Beerendonk maakte na rust de 3-1, oud-prof Robert Braber de 4-1, de 5-1 was een eigen doelpunt en 6-1 kwam op naam van Thomas van der Spek. El Morabit bepaalde de eindstand op 6-2.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse