Volg ons

Hoofdklasse

HOOFDKLASSE B | IFC boekt fraaie zege op EHC en is alleen koploper

HOOFDKLASSE B | IFC boekt fraaie zege op EHC en is alleen koploper

In de hoofdklasse B van het zondagvoetbal is er nog slechts één vereniging die de maximale score wist te behalen in de eerste twee wedstrijden. IFC is lijstaanvoerder nadat het wederom de drie punten wist te pakken, nu tegen EHC (0-4).

De lijstaanvoerder kwam op voorsprong door Yoeri Rombouts (0-1).Na de pauze liep IFC verder uit naar een ruime zege op EHC door doelpunten van Joey Grootenboer, wederom Rombouts (op archieffoto) en Hermon Tekleab.

Silvolde won zijn eerste wedstrijd van het seizoen op bezoek bij AWC. De winnende treffer kwam op naam van Wout Blasman (0-1), maar nog voor dit naar later bleek beslissende doelpunten werd gemaakt was er een heldenrol voor doelman Marco Olthuis van Silvolde. Hij wist enkele minuten voor de voornoemde treffer de strafschop van Boy Visser te stoppen.

GVV Unitas en Juliana’31 deelden de punten (2-2).

Uitslagen:
Longa’30 – UDI’19 0-2
OJC – Baronie 0-0
AWC – Silvolde 0-1
SV Meerssen – Halsteren 1-1
EHC – IFC 0-4
GVV Unitas – Juliana’31 2-2
Nuenen – Minor 1-2
Moerse Boys – RKZVC 2-2

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse