zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdklasse B: Halsteren, IFC, GVV Unitas en Baronie boeken zege

Hoofdklasse B: Halsteren, IFC, GVV Unitas en Baronie boeken zege

De top vier van de hoofdklasse B wist zondag de wedstrijden winnend af te sluiten. Halsteren won van EHC (5-2) en IFC won met ruime cijfers van Minor (4-1). OJC Rosmalen was drie keer trefzeker tegen Moerse Bpys (3-0) en UDI’19 stond met lege handen na de wedstrijd tegen GVV Unitas (0-2).

EHC begon dramatisch aan de uitwedstrijd tegen Halsteren. Na twee minuten spelen maakte doelman Sven Swakhoven hands buiten het eigen strafschopgebied en dat leverde hem direct een rode kaart op waardoor EHC toen al verder moest men een man minder. Het duurde echter tot de 23ste minuut voordat Halsteren het net van de tegenstander wist te vinden. Marijnissen wist de nieuwe doelman van EHC met een lobje te passeren (1-0). Na de pauze kwam EHC verrassend op gelijke hoogte door Thijs Nieuwland en niet veel later stond ook de 1-2 op het scorebord met als doelpuntenmaker Lars Gulpen. Vervolgens stelde Halsteren toch orde op zaken en won uiteindelijk met 5-2, dit door treffers van Jurik Zimmerman, Fouad Idabdelhay (2x) en Tom de Bonte.

Uitslagen:
OJC Rosmalen – Moerse Boys 3-0
AWC – Longa’30 2-2
UDI’19 – GVV Unitas 0-2
IFC – Minor 4-1
RKZVC – Juliana’31 4-4
Baronie – Silvolde 4-2
SV Meerssen – Nuenen 1-0
Halsteren – EHC 5-2

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD