Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse B: Halsteren, IFC, GVV Unitas en Baronie boeken zege

Hoofdklasse B: Halsteren, IFC, GVV Unitas en Baronie boeken zege

De top vier van de hoofdklasse B wist zondag de wedstrijden winnend af te sluiten. Halsteren won van EHC (5-2) en IFC won met ruime cijfers van Minor (4-1). OJC Rosmalen was drie keer trefzeker tegen Moerse Bpys (3-0) en UDI’19 stond met lege handen na de wedstrijd tegen GVV Unitas (0-2).

EHC begon dramatisch aan de uitwedstrijd tegen Halsteren. Na twee minuten spelen maakte doelman Sven Swakhoven hands buiten het eigen strafschopgebied en dat leverde hem direct een rode kaart op waardoor EHC toen al verder moest men een man minder. Het duurde echter tot de 23ste minuut voordat Halsteren het net van de tegenstander wist te vinden. Marijnissen wist de nieuwe doelman van EHC met een lobje te passeren (1-0). Na de pauze kwam EHC verrassend op gelijke hoogte door Thijs Nieuwland en niet veel later stond ook de 1-2 op het scorebord met als doelpuntenmaker Lars Gulpen. Vervolgens stelde Halsteren toch orde op zaken en won uiteindelijk met 5-2, dit door treffers van Jurik Zimmerman, Fouad Idabdelhay (2x) en Tom de Bonte.

Uitslagen:
OJC Rosmalen – Moerse Boys 3-0
AWC – Longa’30 2-2
UDI’19 – GVV Unitas 0-2
IFC – Minor 4-1
RKZVC – Juliana’31 4-4
Baronie – Silvolde 4-2
SV Meerssen – Nuenen 1-0
Halsteren – EHC 5-2

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse