Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse B: GVV Unitas pakt drie punten bij Moerse Boys en Halsteren speelt gelijk tegen RKZVC

Hoofdklasse B: GVV Unitas pakt drie punten bij Moerse Boys en Halsteren speelt gelijk tegen RKZVC

GVV Unitas blijft de trotse lijstaanvoerder van de hoofdklasse B in het zondagvoetbal. De ploeg won de uitwedstrijd tegen Moerse Boys met 0-2. Concurrent Halsteren verspeelde in eigen huis dure punten in de strijd om de koppositie tegen RKZVC (2-2).

In Zundert eindigde een mooie reeks voor Moerse Boys, na 24 wedstrijden ongeslagen te zijn gebleven in eigen huis stond het nu met lege handen na iets meer dan negentig minuten voetbal tegen GVV Unitas. Laatstgenoemde ploeg kan komend weekend beslag leggen op de eerste periodetitel als men de degens kruist met Halsteren.

Uitslagen:
OJC Rosmalen – Juliana’31 0-1
AWC – Baronie 0-2
IFC – Silvolde 5-1
Longa’30 – Nuenen 3-0
SV Meerssen – UDI’19 1-1
Halsteren – RKZVC 2-2
EHC – Minor 5-1
Moerse Boys – GVV Unitas 0-2

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse