Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse A: Sportlust’46 profiteert van uitglijders AZSV en DHSC

Hoofdklasse A: Sportlust’46 profiteert van uitglijders AZSV en DHSC

Sportlust’46 deed zaterdag uitstekende zaken in de strijd om de bovenste plaatsen in de hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal. De ploeg won in eigen huis met 4-1 van Smitshoek en zag concurrenten AZSV en DHSC respectievelijk onderuit gaan tegen Capelle (1-2) en Jodan Boys (1-0).

AZSV wist vorige week beslag te leggen op de eerste periodetitel, maar stond nu na iets meer dan negentig minuten voetbal dus met lege handen. In de 25ste minuut kwam vv Capelle aan de leiding door een doelpunt van Kevin van la Parra (0-1). Nog voor de pauze stelde de ploeg uit Aalten orde op zaken toen Sjoerd te Boekhorst de 1-1 aan liet tekenen. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd bepaalde Rutger de Bos vanaf de elf meter stip de eindstand op 1-2.  DHSC verloor bij Jodan Boys door een treffer Bradley El Idrissi (1-0).

Uitslagen:
DUNO – FC Rijnvogels 1-3
Jodan Boys – DHSC 1-0
FC ’s Gravenzande – Spijkenisse 1-1
Rijsoord – ARC 2-4
AZSV – Capelle 1-2
Sportlust’46 – Smitshoek 4-1
Zwaluwen – Achilles’29 5-3
SC Feyenoord – Achilles Veen 2-1

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse