Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse A: Sportlust’46 nieuwe koploper na zege op SC Feyenoord en misstap van DHSC

Hoofdklasse A: Sportlust’46 nieuwe koploper na zege op SC Feyenoord en misstap van DHSC

DHSC is niet langer de nummer één in de hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal. De club uit Utrecht ging onderuit tegen Achilles Veen (1-0) en zag concurrent Sportlust’46 in eigen huis winnen van SC Feyenoord (3-0). Door deze resultaten is Sportlust’46 nu lijstaanvoerder met één punt voorsprong op DHSC.

Achilles Veen won het duel door een doelpunt in de 64ste minuut van Rémon Koenen, dit op aangeven van Thomas de Man (1-0). DHSC kwam deze tik niet meer te boven. De Utrechtse vereniging nam vorige week afscheid van hoofdtrainer John Vink omdat men van mening was dat men met een andere trainer voor de groep een betere kans zou maken op promotie. De eerste wedstrijd onder leiding van interim-trainer Jeffrey Sneijders leverde echter niet het gewenste resultaat op.

De ploeg van trainer/coach Patrick Loenen kwam na zestien minuten aan de leiding tegen SC Feyenoord. Dit door een doelpunt van Abdel El Hasnaoui (1-0). In de tweede helft liep Sportlust’46 uit naar 3-0 door Remco de Weerd en Martijn Jansen.

Uitslagen:
Achilles Veen – DHSC 1-0
Spijkenisse – Rijsoord 2-1
Capelle – Achilles’29 3-0
AZSV – Jodan Boys 1-2
Smitshoek – ARC 2-0
Sportlust’46 – SC Feyenoord 3-0
FC Rijnvogels – FC ‘s-Gravenzande 3-2
DUNO – Zwaluwen -afgelast-

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse