donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdklasse A: Sportlust'46, Jodan Boys en Capelle boeken tweede zege

Hoofdklasse A: Sportlust’46, Jodan Boys en Capelle boeken tweede zege

Sportust’46 wist ook de tweede wedstrijd in de hoofdklasse A op overtuigende wijze te winnen. In eigen huis rekende de ploeg af met Rijsoord (5-0). Jodan Boys en Capelle wonnen beiden ook voor de tweede keer dit seizoen, dit tegen respectievelijk Achilles’29 (1-2) en Achilles Veen (1-2).

De lijstaanvoerder kwam zaterdag na drie minuten spelen al op voorsprong door een doelpunt van Rick Wils (1-0). Nog voordat de twee ploegen de kleedkamer op mochten zoeken voor een welverdiende pauze stond er al een tussenstand van 3-0 op het scorebord. Doelpuntenmakers waren Mark van de Weijden en Patrick Lopez de Vega. In de tweede helft liep Sportlust’46 verder uit door treffers van Evert Brouwers en wederom Mark van der Weijden (5-0).

Capelle kwam al snel aan de leiding in de uitwedstrijd tegen Achilles Veen door Joseph Goncalves (0-1). Vanuit een counter verdubbelde Kevin van la Parra de voorsprong voor de ploeg uit Capelle aan den IJssel. De thuisploeg kwam door Koenen nog wel op 1-2, maar meer zat er voor Achilles Veen niet in.

Achilles’29 kwam in de beginfase op voorsprong tegen Jodan Boys, maar stond na iets meer dan negentig minuten spelen terecht met lege handen. De uitspelende ploeg had het betere van het spel en won door doelpunten van invaller El Idrissi en Leroy Brank (1-2).

Uitslagen:
Achilles Veen – Capelle 1-2
SC Feyenoord – AZSV 0-2
Smitshoek – FC ‘s-Gravenzande 3-0
Sportlust’46 – Rijsoord 5-0
Zwaluwen – DUNO 3-2
FC Rijnvogels – ARC 0-0
DHSC – Spijkenisse 5-3
Achiles’29 – Jodan Boys 1-2

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD