Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse A: Sportlust’46, Jodan Boys en Capelle boeken tweede zege

Hoofdklasse A: Sportlust’46, Jodan Boys en Capelle boeken tweede zege

Sportust’46 wist ook de tweede wedstrijd in de hoofdklasse A op overtuigende wijze te winnen. In eigen huis rekende de ploeg af met Rijsoord (5-0). Jodan Boys en Capelle wonnen beiden ook voor de tweede keer dit seizoen, dit tegen respectievelijk Achilles’29 (1-2) en Achilles Veen (1-2).

De lijstaanvoerder kwam zaterdag na drie minuten spelen al op voorsprong door een doelpunt van Rick Wils (1-0). Nog voordat de twee ploegen de kleedkamer op mochten zoeken voor een welverdiende pauze stond er al een tussenstand van 3-0 op het scorebord. Doelpuntenmakers waren Mark van de Weijden en Patrick Lopez de Vega. In de tweede helft liep Sportlust’46 verder uit door treffers van Evert Brouwers en wederom Mark van der Weijden (5-0).

Capelle kwam al snel aan de leiding in de uitwedstrijd tegen Achilles Veen door Joseph Goncalves (0-1). Vanuit een counter verdubbelde Kevin van la Parra de voorsprong voor de ploeg uit Capelle aan den IJssel. De thuisploeg kwam door Koenen nog wel op 1-2, maar meer zat er voor Achilles Veen niet in.

Achilles’29 kwam in de beginfase op voorsprong tegen Jodan Boys, maar stond na iets meer dan negentig minuten spelen terecht met lege handen. De uitspelende ploeg had het betere van het spel en won door doelpunten van invaller El Idrissi en Leroy Brank (1-2).

Uitslagen:
Achilles Veen – Capelle 1-2
SC Feyenoord – AZSV 0-2
Smitshoek – FC ‘s-Gravenzande 3-0
Sportlust’46 – Rijsoord 5-0
Zwaluwen – DUNO 3-2
FC Rijnvogels – ARC 0-0
DHSC – Spijkenisse 5-3
Achiles’29 – Jodan Boys 1-2

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse