dinsdag, september 26, 2023
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdklasse A | SC Feyenoord, ARC en FC Rijnvogels boeken tweede zege

Hoofdklasse A | SC Feyenoord, ARC en FC Rijnvogels boeken tweede zege

De hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal kent na twee speelronden drie ploegen die het maximale aantal punten wisten te behalen. SC Feyenoord won in en tegen Spijkenisse (2-3), ARC versloeg Achilles Veen en FC Rijnvogels pakte de drie punten tegen Scherpenzeel (1-3).

SC Feyenoord kwam na zeven minuten aan de leiding door Duijnstee die raak kopte (0-1). Nog voor de pauze kwam Spijkenisse op gelijke hoogte door een treffer van Jawad Bellahsan (1-1). Na de pauze was het Moreno die de Rotterdamse ploeg op voorsprong wist te zetten, maar vijf minuten voor het einde van de officiële speeltijd was van Van der Pluijm die de 2-2 aan liet tekenen. SC Feyenoord wist het duel echter alsnog te beslissen (2-3).

ARC won thuis met 1-0 van Achilles Veen. Thijs Hoogenboom was verantwoordelijk voor de zege van de ploeg uit Alphen aan de Rijn. FC Rijnvogels wist tegen Scherpenzeel het verschil al te maken in de eerste helft. Na 45 minuten spelen stond er 0-3 op het scorebord. De doelpunten voor de winnende formatie kwam op naam van Maarten Reyneveld (2) en Roy van Leeuwen.

Overige uitslagen: 
DHSC – DUNO 2-0
Achilles’29 – FC ‘s-Gravenzande 1-1
Spijkenisse – SC Feyenoord 2-3
Capelle – Zwaluwen 0-0
ARC – Achilles Veen 1-0
Rijsoord – Poortugaal 1-4
Scherpenzeel – FC Rijnvogels 1-3
Smitshoek – Jodan Boys 1-3

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD