zondag, oktober 17, 2021
HomeCompetitiesHoofdklasseHoofdklasse A | Koploper FC Rijnvogels hard onderuit tegen FC 's-Gravenzande

Hoofdklasse A | Koploper FC Rijnvogels hard onderuit tegen FC ‘s-Gravenzande

FC Rijnvogels won de eerste vier wedstrijden van de competitie, maar in speelronde vijf ging het keihard onderuit. FC ‘s-Gravenzande wist met ruime cijfers af te rekenen met de lijstaanvoerder (5-1). Achtervolger Capelle moest in de uitwedstrijd tegen Poortugaal genoegen nemen met een gelijkspel (1-1) en Zwaluwen won thuis met 2-0 van ARC. 

De koploper begon goed aan de wedstrijd en wist na 34 minuten spelen op voorsprong te komen door een doelpunt van Roy van Leeuwen (0-1). Na de pauze, in de 52ste minuut, kwam de thuisploeg op gelijke hoogte door een vrije trap van Sander Koeleman (1-1). In de 78ste minuut moest Rijnvogels verder met een man minder vanwege een rode kaart. Daarna liep FC ‘s-Gravenzande uit naar 5-1. De treffers kwamen op naam van Sander Koeleman, Kilian Berkhout, Twan van Meerten en Frank Broos.

Uitslagen:
SC Feyenoord – Smitshoek 4-0
DHSC – Spijkenisse 0-0
Achilles Veen – Scherpenzeel 0-2
Jodan Boys – Achilles’29 3-1
FC ‘s-Gravenzande – FC Rijnvogels 5-1
Poortugaal – Capelle 1-1
Zwaluwen – ARC 2-0
DUNO – Rijsoord 2-1

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD